Tuesday, April 21, 2009

alkisah...

1st entri..

matlamat:persiapan menjelang hari bersejarah dalam hidup aku.. but b4 that..

-smsing conversation-

him: "hai sayang abg, tgh wat ape tu"

me: "tgh surfing2, baca blog bang"

him: "awk baca blog ape??"

me: "baca blog bakal2 pengantin, ramai nye bakal pengantin pompuan wat blog bang, best gak baca."

him: "ye ke, dorang citer ape?"

me: "mcm2lah, mcm gian lak baca blog dorang, sy nak wat satu blog mcm dorang blh bang?"

him: "erk, tak mcm over ke, poyo lah yang.."

me:......

2 comments:

my hidden stories said...

lorr. ye kerr tunang u cakap camtu...??

takper...kita pikir positif jerr...

bagitau nunang u tu...buat blog bukan untuk over2 atau poyo2..

tapi just share pengalaman dgn kawan2 yang kita tak kenal..tapi misinya sama...

disamping itu dapat tambah2 kenalan dan eratkan silatul rahim antara islam..

(wah panjang lebar komen..mcm karangan budak SK jer)

Upcoming Big Day said...

betoi2.. only women understand women very well.hahah.. gelak sendiri.. yg penting misi mesti di teruskan.. caiyok2..