Sunday, February 28, 2010

Nak alamat..

Orang kata kad kahwin itu memberi gambaran majlis kahwin tersebut. Mungkin iya mungkin tidak. Contohnya, aku dah kerap pegi receptions chinese couple. Kad dorang macam satu pesyen je. Sama je. Tapi majlis grand abis. Lebih lagi2 yang kat hotel.

Jadi aku tak tahu apa persepsi orang tentang kad aku ni.
Majlis aku memang simple saje. Buat pun kat kampung 100% pure. Di sebabkan kureng confident level, aku tak mahu letak muka sendiri kat kad kahwin. Dengan bajet ciput,maka terhasilkan kad ciptaan aku yang tak seberapa ini.



So, dengan rasa malu-malu meow, aku nak jemput and collect address bloggers yang sudi hadir. Kehadiran anda semua bersama present yang besh2 dialu-alukan.. Hehe.. Emelkan alamat ke upcomingbigday@gmail.com Thanks..

::to Puan Nad, i nak adress u tau::

21 comments:

Riena said...

saya nk pergi boleh x? ehehehhe...
wedding awak kat mana?

harzharun said...

kad u dah ready?..i pny blom siap!!!!...wedding kita kan dekat2..aiseh!

Miss Shareeda said...

To Riena ~
blh sangat Riena , majlis kat batu pahat. datang tau.. hehe

To hazharun ~
kad je siap. pending list berjela lagi u.. hahaha (nape ntah leh gelak)

Fuchsia said...

oo ye. don't forget me okeh. hehe bg addrs kat email

Zahra Ashiqin said...

nk jgk cikgu....

Miss Shareeda said...

To Fuschia @ Zahra Ashiqin ~
boleh, boleh.. percuma ke kad i nih.. hehe

Nad Nazira said...

puan nad nak bagi address ni


no.6, jalan hang jebat, taman dawani, 81400 senai, johor.


berapa hb dear majlisnye tu?

Miss Shareeda said...

To Nad Nazira ~
noted. Majlis on 14th Mac. Nikah pagi, Sanding petang.. lump sum terus.. hehhe

Nad Nazira said...

lump sum lah sedappppp..senang citer..malam tuh lump sum gaksss..hiks..oppss..18 sx

Miss Shareeda said...

To Nad Nazira~
ahahaha.. malu tapi.. ahahaha lagi..pn nad nih..

~ thalhazlin ~ said...

shareeda, pos kat kita ek :
Cik thalha
pejabat penasihat undang-undang negeri johor
aras 2, wisma mbss,
pejabat pentadbiran kerajaan negeri johor
79100 nusajaya :)

hanim said...

jauh nye.. then 14 mac tu jd pengapit utk cousin.. teringin gak nk g wedding bloggers..mampu doa dr kejauhan ye cikgu.. :) all the best!

Miss Shareeda said...

To thalhazlin ~
ok dear. noted

to hanim ~
ohh, jadi pengapit?? best tu..sy suka jadi pengapit tau.. hehe takpe tak dpt dtg. thanks doakan sy..

Dayu said...

14 mac ye..insya allah kalau ada kelapangan..
wedding kan seronok..makan nasik minyak..
ada telur pindang tak??

Cik Belle said...

kite doakan dari jauh la.. kite kat shah alam/senawang. xdapatla nak pergi.sob2. xpernah pon pergi kenduri kawan2 bloggers. hee. teringin jugak. =)

NoRr said...

ha'aa..sama lah..sy pun doa dari jauh jugak ni...nun dari utara...=)

Miss Shareeda said...

To Dayu ~
i pun tak sure ade ke tak terlu pindang tu. pn dayu dtg ye.. kat parit raja je.

To Cik Belle ~
terima kasih titipkan doa buat saya.. heheh

To NoRr ~
kalau mcm tu NoRr bulih lah mai kenduri belah laki cek kat sg petani nun. mai noo.. cek bulih antaq kad..

dialicious said...

ala..dah dkt sgt wedd awak ni..maybe gath on the 27th mar..camne leh dtg ker ..pengantin baru time tu..heheh
nways,congrats yer shareeda!semoga majlis berjalan dgn selamat and be a good wife ok!

NAJA said...

email me kad buat kt mne?
nj.is.naja@gmail.com
tq

Miss Shareeda said...

To dialicous ~
hmm.. i try pujuk2 hubby la kot dia sudi nak bawak kite join gath tu.
hehe.. thanks dropping by diah

To Naja ~
kad buat kat mana?? i buat and design sendiri..:)

aCik GeE cHoMeY said...

awak...kiter da dapt wedding kad awak..tq ek:-)