Thursday, September 23, 2010

Maternity Jeans..

Lately, ape je aku pakai skrg.. Semua mcm uncomfort la.. I mean yg half bottom punya part. Memang kena beli seluar yang sesuai kan.. Ingat nak beli baju preggy mummy tapi perut kecik lagik. Baru 4 bulan.. Aku nih dah la spesis sekeping je, so tak berapa nampak la tummy tuh.. The slight bump is there but not that visible yet *I think*. Tiba-tiba jumpa pulak jeans yg direka khas untuk pgeggy mummy nih.. Aduh,, nampak best je kalau pakai.. But still blh bergaya kan..

9 comments:

Dayu said...

mmg selesa..malah nanti dah bersalin pun boleh je lg nak sarung
getah dia boleha djust kan
beli kat jusco je

Mrs Shareeda said...

okey.. nak cari kat jusco la..
gaji pun dah masyukkkk.. hehe

jefiedah said...

but for me seriously..amat tak suke outfit yg mencengkang kat pingang...more prefer dress...kikiki klu tak dulu aku le kaki suar...

♥♥relyza♥♥ said...

eeh, awk 4bln baru rasa tak selesa ngan seluar. sy ni baru 3bln dah tak selesa. huhuhu kulit/lemak tebal kot. agagagaa

Mrs Shareeda said...

To jefiedah ~
tu la kak ude. kite pun tak selesa.. tapi bila nak gi outing ke mana2 nak pakai sluar, jd masalah pulak..

To relyza ~
heheh.. best la awak. dah nampak tummy tuh.. sy tak sabar nak perut nampak besar.. hehe/

biecutebear said...

tahniah dah pregnent. Malulah oyid letak gambo kawin kak teh... nnt visiy blog kak teh yea...
www.biecutebear.blogspot.com

Mrs Shareeda said...

To biecutebear..
ehhh.. camne kak teh leh jumpa blog oyid nih.. hehe.. taktau pulak kak teh wat bisnes jahit manik.. cantik2 pulak tuh... oyid follow k.

i;ieta said...

awk..kiter 3months dh tak leh pkai jeans..asik pakai suar kain tshirt tue jerk..now baru nak cari..kat jusco ader ek..kena carik nie..hehe

Mrs Shareeda said...

to i;ieta
yup, kat jusco ada, blh adjust lagi getah seluar tu. tapi kena pakai shirt yg cover sikit la, kalau singkat nampak kelakar seluar jeans tu.. hehe