Saturday, October 17, 2009

Lagu yang sweet..

Lirik Malam Ini - Bo Amir Iqram

Malam ini
malam pertama kita ditemani kelembutan cahaya rembulan
perasaan indah memanggil namaku untuk menyintai mu

Malam ini
kehadiranmu membawa seribu makna baru untuk hidupku
dirimu memberi cinta yang selamanya

Suaramu
bergema di hatiku
mungkin untuk selamanya dan
dirimu
bertakhta di hatiku dari pandangan pertama

Malam ini
puisi yang terindah terbaca setiap saat ku bersamamu dan
kaulah puitis hatiku yang ukirkan senyuman di wajahku

Malam ini
ku serahkan segalanya untuk wanita impianku dan
bidadari dari syurga cintaku hanyalah untukmu
suaramu
bergema di hatiku
mungkin untuk selamanya dan dirimu
bertakhta di hatiku dari pandangan pertama

Malam ini
malam pertama segala hasratku adalah untuk kebahagiaanmu
perasaan dari syurga untuk sehidup semati
denganmu...


Aku pun tak pasti penyanyinya. Mungkin indie. Selalu dengar kat X-fresh.

Dengan petikan gitar yang ala acoustic during intro, itu yang buat aku makin nak investigate lirik and mp3 lagu ni. And kalau la cik abang aku dapat nyanyi lagu ini time our big day ke, memanglah amat romantis.

But, berangan je la kot. Jangan dilupa bakal hubby awak tu series plus pemalu. Nama nak nyanyi jiwang2 depan public, in your dream ye cik shareeda. Jamming ngan band sendiri tuh bolehlah kot.

Anyhow, lagu nih mmg sweet, and the lyric pun besh sangat. Suka.. ;)

Kalau sudi nak share minat itu bersama saya.. layankan lagu ni di youtube KLIK SINI

4 comments:

Jehan Najib said...

ala... paksa je dia nyanyi lagu ni.. heheeheheh

tk pnah dgr lagik ar.. so, tkleh imagine lagu ni cane...

Fuchsia~ said...

my hubby pulak lain. dia la yang sibuk ajak nyanyi jiwang2 time kenduri kami nanti.
fuh seribu taun takkan mungkin la sy nak nyanyi kat public ni oke ^-^

Miss Shareeda said...

To Jehan Najib ~ besh lagu nih.. u klik search je kat YOUTUBE..

TO Fuchsia ~ hehe.. try la u.. maybe once in lifetime tau dpt nyanyi dpn public..alasah kukuh nih.. hehehe

SUXX said...

layaannnn singguh