Thursday, November 5, 2009

Aku yang makin malas blogging

Inilah orang yang malas itu
Actually keadaan laptop atau bahasa kewl "lappy" milik aku nih yang sengal tak tentu masa. Memang kronik sangat dah. Sekarang nih anti-virus bukan lagi expired. Dah memang lesap, tak tau hilang mana anti-virus aku.

So nak online2 pun aku takde mood. Lebih pada kerja-kerja menaip je aku buat bila bukak laptop nih. Hmm.. aku punya mood untuk preparation pun mcm dah kureng. Boley mcm tu..??

Napa ntah.. Mungkin too much idea and tak tau mana nak mula.

Kes dia mcm nih, let say aku dah berkenan sesuatu 'subject' tu, tapi aku asyik tangguh2 nak carry on sebab takut nanti jumpa lagi yang lagi cantek. Yang lagi murah ke. Maka, aku nih kira ambil masa yang lama nak stick dengan keputusan sendiri. So apa kata you all?? Huhuh..

Kira tak boleh la nak finalize anything. Maybe last minute decision is the best kot utk orang yang berpikiran mcm aku nih.

Cuma barang hantaran je yang dah complete tuh,aku tak mau usik2. Walaupun dalam hati asyik tak tahan tgk barang2 baru nih kena 'perintah berkurung' lagi oleh tuan punya. Hahah..

teaser sket - antara barang yang aku tak tahan tu..

2 comments:

.:ANN512:. said...

c&k..i looooiikee~

hey btw i've link ya k.good luck for ur prep. :)

-ann-

http://ashannweddinggallery.blogspot.com/

Miss Shareeda said...

To .:ANN512:. ~
me pun loooiikee too.. heheh
i pun linking u key..