Tuesday, December 29, 2009

sambung skit...Regarding Previous Entry..

Memanglah letih membuat urusan. Bayangkan.. *Saya orang johor dan bekerja di Sabah. En.tunang orang kedah dan bekerja di air-force Butterworth. Itu sebenarnya punca yang saya macam exausted dengan segala hal.

Time is running la konon. But anyhow, makin kami buat persiapan.. rasa macam makin jatuh cinta. Boleh macam tu..?? Gedik tak..

Kira macam makin saya rasa dia memang pilihan yang tepat. Same goes with him. Dua tahun lepas saya penah tanya Yana..

Saya: yana, ko tak letih ke urus hal2 nih..busy je aku tgk.
Yana: tak la..oklah..letih memang letih, but ko mesti rasa seronok2 jugak tau..

Aku tak paham sangat masa tu. Sekarang dah paham sikit. Bila bincang2 dengan cik abang.. Itu dah setel..Ini dah setel.. Masing2 senyum lega+puas.

Namun perjuangan masih perlu diteruskan ye.. Heheh..

Lagi dua bulan je..huhuh..

p/s-* kami berkenalan di sebuah majlis perkahwinan kawan di labuan..semasa tu en.tunang masih bertugas di base air-force situ..

6 comments:

jannah sukhri said...

wooo sweet nye perkenalan kamu ;))
betul saya setuju, makin byk persiapan di buat, makin rase yakin dengan keputusan .

jannah sukhri said...

wooo sweet nye perkenalan kamu ;))
betul saya setuju, makin byk persiapan di buat, makin rase yakin dengan keputusan .

Fuchsia said...

eh sama la kita. johor kat mana dear?

Miss Shareeda said...

To jannah~
-memang sweet, konpem tak leh lupa. siap jeling2 kat majlis kawin orang. tak maluuuu.. hahah

To Fuchsia~
- batu pahat dear

Yanie said...

wah...chaiyok2...lpas kawin dok mne?x mntk transfer blk semenanjung ke?

Anonymous said...

Hi all. How are you?