Sunday, December 6, 2009

Progresssssss....

Sejak dari cuti sekolah bermula.. Aku tak berhenti nak wat persiapan. Maklumlah.. diri sendiri jadi wedding planner.

Actually aku baru lepas attend kursus perkahwinan. Lega sebab dah boleh move to next step. Boleh tahan best la jugak kursus kat kedah nih. Orang utara mesti tau kan Hasani Management. Tak boring sangat. Okay2 jela la..

Semalam pula, aku dan encik tunang dah konpem deposit dengan butik dan amik pakej for majlis bertandang. Dan jangan jeles ek.. again baju baru..ukur2 badan.. tambah RM50 saja. Caya tak?? Teruja nye.. Heheh

Butik kat sungai petani nih pon best. Memang servis mesra, aku pun selesa. Oh.. sesiapa nak alamat butik kat parit raja tuh..

DE SINGGAH BRIDAL GALLERY
No 1A, Jalan Raja 1, Taman Sri Raja,
Parit Raja 86400 Batu Pahat, Johor.
emel: dsinggah@gmail.com
tel:019-7199055

Mention la sket nama aku ek.. kalau gi sana.. hehe..

Dalam minggu depan aku nak urus pulak material nak wat hantaran. Jangan salah sangka pulak kata aku yang buat. Heheh.. Ibu, auntie,cousins yg tolong nanti. Aku just tunjuk gambar nak gubah mcm nih..Boleh mcm tu..? hehehe...

Oh ya, thanks to Nad and Afidah yang hantar wedding kad tu. Sorry Nad, big-day u sama dengan hari kursus i. Maaf yek..

Kadang aku rasa gelojoh sangat nak siapkan itu ini. But, memang aku gelojoh. Sebab aku cuti sebulan (cuti sekolah kan..)

Kalau boleh, aku nak senang hati bila bukak sekolah nanti, ceria je jumpa budak2. Thats y la aku pulun abis nih. Encik tunang cadang nak amik cuti seminggu tau.. Sweet kan dia..:)

4 comments:

nad nazira said...

syareeda..nanti msg nad alamat rumah ye..nak poskan kad.. :P


013 7790402


thanx dear

harzharun said...

u...i nyer date kawen dah tkr la..ada problm sket..on 15 mac..xsama la dgn u..tp btandang on 20mac..btw..i link u dear!!

ABDULKAREEM.T said...

please put the google translator on your blog as you can see in my blog, www.abdulkareemdiary.blogspot.com, then I can translate it into english. Really I cannot understand your language.

Miss Shareeda said...

To nad ~
yup.. dah mesej u dah..

To hazharun ~
gudlak ngan prep u k dear