Monday, December 13, 2010

Baju Mengandung Saya...

30 weeks daaa..


Belum beli sebarang barang bayi. Hmm.. Abang dah beberapa kali ajak pergi, tapi aku asyik tangguhkan. Mungkin aku lagi exaited nak beli baju preggy. Maklumlah, perut baru agak kelihatan.. Memang semangat sangat la nak beli baju2 dress or shirt yang sesuai.

Hm.. kawan encek pojie ada bgtau, kalau nak beli barang bayi, beli yang asas dulu. Macam diapers, botol, pam, baju, brg mandi bayi.

Jangan membazir beli macam2, dia cerita masa 1st baby dia dulu, mmg exaited beli segala barang. Last2, banyak yang tak pakai. Membazir la pulak. So, member tuh nasihatkan beli sikit2, bila perlu, baru beli lagi. Boleh pakai ke suggestion tuh..??

Ohh..nak share beberapa dress yang dah saya beli. Beerangan nak pakai bila bukak sekolah tahun depan.. Awww.. bestnye, dah boleh pakai baju itu pegi keje.. Sukaaa sangat....

Dah tangkap lima helai...


Ready to be hang inside my closet.. hihihi


Testing and seterusnya merasmikan baju ini...


During my hubby's pren punya wedding, tgk pengantin pompuan tuh.. comey kan..

2 comments:

Norazrine Tahar said...

salam singgah and salam perkenalan...

Mrs Shareeda said...

Norazrine tahar~
salam.. thanks 4 droppin by