Sunday, May 22, 2011

Kembali berkerja

Hmm.. tamatlah sudah cuti 3 bulan aku. Esok, 23 Mei, aku dah start keje semula. Aduh.. beratnya hati setelah 3 bulan ber-leisure dgn baby zaim, ber-happy hour, and tommorow masuk ngajar balik.

Tp ngajar pun seminggu je, lepas tu cuti sekolah 2 minggu, ngelat tak..?? ehehe... Susah hati nih tuhan je lah yang tahu. Walaupun my little hero nih tak kuat meragam sgt..Always kewl dan tenang je, but risau jugak nanti duduk ngan babysitter. Kot zaim cari ibu dia yg lebih manja nih.. ehehe

Esok balik 1.35tghari.. 1.34thagri aku nak duduk dpn punch card dah.. Boley??
Huaaa.. tak nak keje.... nak jaga zaim..
Ibu cayang zaim sgt2..

2 comments:

Siti NurJ3nab said...

selamat kembali ke sekolah cikkguu ;))

Mrs Shareeda said...

Tq dear