Saturday, November 28, 2009

Design baju..

Dah mula jarang blogging sebab dah banyak peningkatan persiapan perkahwinan. So heppi. Lega..

Satu benda yang aku nak story sikit, bridal boutique tu nak buat baju baru untuk me and fiance waktu sanding. Without extra-payment. Best kan.. Dia yang offer. Suka sangat.

Kalau la bridal tu ada website. Memang aku promote kat sini. Tapi takde. Ini bridal yang baru bukak cawangan kat parit raja batu pahat. Main office dia kat JB. Hehe.

Plus..nampaknya butik pengantin nih pun mcm mngerti je kemahuan majlis aku.. Harap2 tepat la telahan aku nih kan..

Dua hari lepas deposit..terus dia beli kain. Cuma aku tak tahu nak mintak dia designkan mcmana..Banyak weakness part yang harus disembunyikan nih..aku pun mengoogle..heheh

11 comments:

NurulShigim said...

hi sis :-)

seronok kan cuti sek..gud luck with ur preprations..jgn lupe jemput kite tau.

owh, sy penah dgr butik prt raja,bp tu..kat tepi jln ye butik ye? ramai kate cantek dan good service..

cantek pic design baju tu semua..sy minat pic num 2 tu...
sy pun duk pening, cam ne la design baju sanding nanti sbb mak andam tu pun nak buat baju baru utk me..agak gementar sikit..my prob is im too kurus..tgh berusaha nak naik kan berat bdn..huhu

i wish u all de best yer,sis :-)

NurulShigim said...

hi sis :-)

seronok kan cuti sek..gud luck with ur preprations..jgn lupe jemput kite tau.

owh, sy penah dgr butik prt raja,bp tu..kat tepi jln ye butik ye? ramai kate cantek dan good service..

cantek pic design baju tu semua..sy minat pic num 2 tu...
sy pun duk pening, cam ne la design baju sanding nanti sbb mak andam tu pun nak buat baju baru utk me..agak gementar sikit..my prob is im too kurus..tgh berusaha nak naik kan berat bdn..huhu

i wish u all de best yer,sis :-)

farhanna said...

waaa best nyer.. 1st person dpt pkai bj tuuu.. untung tu

yana said...

wah...ada alamat x butik pegantin tu...leh datang sekali tgok...alang2 majlis tahun depan nie...tq
norlianaz@gmail.com

harzharun said...

hi..i tgk ur ticker...nmpaknya our W-day lebih kurang...family i plan on 13..tp mebe berubah on 14 mac ....uih...u dah byk wat psiapan ek..i juz engaged last 3 days la...penat wat psiapan mjlis tunang blom habis lg..huhu...mengah la nak kne pikir sal kawen plak...my preparation for kawen is 0% !!!!..btw,sal baju..i fobia la..hahaha..kalo u bc my blog u tau la citenya...k la dear, since tarikh kawen kita lebih kurang, i'll drop 2 ur page more often..i linked u!!!

Anonymous said...

hello dear... =)

nak tanyer, maner ye bridal baru tu,..?
i pon kat parit raja gak, tgh cari2... klu u tak kesah, share la..

miss F said...

sy suka yg no2 tu...

nisa said...

Hi Dear,
looking for 1001 sweet & fabulous gifts at very affordable price???
do visit my page,

http://gardenofgalleria.fotopages.com/

Happy Preparing for ur big day dear!!!

Miss Shareeda said...

To NurulShigim ~
yer.. cuti sekolah ni sy kena kerja keras. kena pastikan at leat 70% dah setel. huhuh.. nama je cuti kan..
kalau mak andam tu pandai, awk tak yag tambah berat badan pun dia leh wat awak nampak cantek.. belek2 la fesyen bj yang sesuai.. hehe

To Farhana ~
ha;ah.. best.. pon best sbb majlis bertandang pun bj baru..heheh.. dau kali best..

Miss Shareeda said...

To yana & anynomous~
alamat ek.. mak andam dia nama Knowma Johari.. nama pun dah glemer.. nanti i cari balik adress tu.. kat next entry i bubuh..

to hazharun ~
betoi la 13hb.. hehe.. sama ke.. majlis belah laki bile. saya 20hb..

NurulShigim said...

hi sis :-) yela, rase2nya harap2 me kelihatan comei & cantek dihari bahagia :-)

gud luck with ur preps!