Friday, April 23, 2010

I'm Tied..

Maaf kepada blog tersayang sebab terlalu lama tak menaip entry.

Saya telah selamat bernikah dengan suami tercinta pada 14 Mac 2010.

And I'm so proud to tell the whole world dat my hubby only SEKALI LAFAZ sahaja sewaktu akad nikah.

Gile bangga beb.. Napa ntah aku excited pasal tu. Laki aku macam kool je. Dia dari dulu memang kool, ke kontrol bang..?? Hehehe

Share sikit picture la dulu k. Life after marriage, i story kat u all later2 ye. Yang penting memang syok bila dah kawen nih.. Hehehe

..

7 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

TAHNIAH!!!!
moga hidup dgn lebih bahagia....
cpt2 dpt baby ekk
ihikssss

asna cute said...

tahniah dh sbulan dh jadi isteri kpd suami. nanti jgn lupe story mory ya hehe =)

farahfatihah said...

wahhhh lamanyer dekat 2 bulan xupdate kan?nway tahniah...cnti kek tu

aCik GeE cHoMeY said...

hehehehe...org pertama...
lawa la...update lagi ek...best ye kawen...nie yg x sabar nak kawen...tahniah..:-)

khairulhaya said...

tahniah cikgu..

selamat pengantin baru buat awak n suami tercinta..

moga berbahgia hingga ke akhir hayat..amin..

lynadabesh said...

congrate..kita kan kongsi tarikh kawin..heheheh..

Miss Shareeda said...

To relyza
tq, mmg teringin nak ada beby cepat nih.. hihih

To asna
sy pun harap akan ttp rajin share story kat blog nih.. hehe

To farahfatihah
tu la pasal.. ilang ingatan jap kat blog ni

To achikgeecomey..
cepat2 la tawen.. hehe

To khairulhaya
amin..thanks dear

To lynadabesh
really?? heheh