Sunday, March 7, 2010

Semakin Hampir..

7 Hari Lagi..

Kawin kemudian pindah. Itu biasa.
Pindah kemudian kawin. Itu luar biasa sikitlah.

Aku baru selesai berhempas pulas mengemas. Memandangkan aku akan terus tinggal bersama suami selepas bernikah, maka aku harus pack all my belongings, cleaning out my closet also my vehicle untuk dihantar melalui kapal laut menuju Pulau Pinang.

Sangat meletihkan.. Bayangkan seminggu nak kawin aku boleh gagah lagi packing2 semua ini. Rasa macam superwoman lah pulak..

aku tak tahu apa respon encek pojie bila nampak koleksi kasut ni..
kotak-kotak yang dipenuhi harta karun aku
lepas tuh, susun-susun dalam kereta nak hantar shipping company inilah company tersebut
Lebih kurang 2 minggu lebih baru barang-barang dan kenderaan aku akan tiba di Penang.. So just nice la lepas majlis di kedah kan..hopefully semua akan sampai dengan selamat.

Back to my Upcoming Big Day stories..
Everything going well. Semuanya cun saja. Makcik-makcik terbaik ada yang telah pulang ke kampung nak bantu persiapan. Macam tu jugak jiran-jiran berdekatan. Glad to hear and so thankful.

Aku akan fly ke johor pada 10hb ini.


dan.. aku TAK mampu mengulas lebih lanjut..

12 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

huwaa
dah tak lama. pasti amat berdebar2 kan
sy doakan semua berjalan lancar. selamat menempuh alam rumahtangga....
in advance, CONGRATULATION!

NisS^ImmEr said...

untungnya awak dah dapat pindah. kalau kahwin dgn askar@polis mmg bleh request 24hrs pindah kan. gb sy la yg ckp camtu

NahWaL said...

nak datanggg!! hihi.

Miss Shareeda said...

To ♥♥relyza♥♥ ~
masek.. berdebar ade tapi buat2 kool.. hhe

To NisS^ImmEr ~
itu sy tak sure. sbb sy tak pakai alasan nak kawin untuk pindah. sy bertungkus lumus buat rayuan dengan alasan lain. jgn lupa tau, emel me kalau u punya rayuan tak lulus. heheh..

To NahWal ~
mesti datang!!tapi majlis i kat kampung je tau.. pure 100%. simple je.. janji dpt kawen.. hahaha..

Nad Nazira said...

hamboiii..dear, bizi ngemas nampaknye. hehe. banyak tul harta karun. muat ke selori time pindah tu.

btw, insyaallah i'm coming to ur wed..kalau takde pape..tap dtg ngn kawan..husband tak balik minggu nih..

:P

Miss Shareeda said...

To nad Nazira ~
Thanks dear..Heheh

ally said...

dear. jg kesihatan juga ya..nt over tired masa majlis..btw, i dah tgk baju u ms g jumpe knowma last friday..hehe..sgt2 cantik..

MyRule said...

Tahniah..

semoga semuanyer selamat..:P

farahfatihah said...

huhu semoga semuanya berjalan lancar yer....good luck

aCik GeE cHoMeY said...

harap perjalanan awak sempurna k...tahniah tau..:-)

Zahra Ashiqin said...

sis...dh dpt ur card..so sweet..thanks! selamat pengantin baru ;-)

Thirah Rahim said...

Selamat pengantin baru yer.. semoga kekal hingga hujung nyawa :)