Monday, May 17, 2010

dua bulan daa..

Dua bulan berlalu..

Conclusion until this moment : "the more i know him, the more i dont know him"


Trust me!

Semakin anda bersama dia, semakin banyak anda tak tahu pasal dia.


1. Aku suka makan ikan kembung, dia suka makan ikan keli ..(which i tak penah sentuh but have to masak for him..)


2. Aku suka sofa kaler plain, dia suka yang ada corak or kalerful skit..(memandangkan bajet dari dia, i follow..)


3. Aku suka perabot kayu putih, dia suka perabot kayu pine.. (bab nih aku aku berjaya pujuk rak buku kaler putih. yeah..)


4. Aku suka breakfast berat2, nasi goreng ke..mee goreng ke, dia suka breakfast roti or conflakes je.. ( ini telah memudahkan rutin pagi aku.. i like..)

5. Aku suka minum teh, dia suka minum kopi.. ( so setiap pagi juga kena ada dua gelas cawan air yang berbeza)

6. Aku suka tgk astro ria ke..tv3 ke.. dia suka espn, sports segala bagai.. (huh.. ini terpaksa menggunakan daya pujuk yang tinggi..kadang berjaya kadang gagal..aduyai..)

Dan berbagai lagi perbezaan kami, mungkin juga ada yang lebih thrill yang belum ter-explore..
Wateverlahh... bukan ke perbezaan itu yang saling melengkapi.. but one thing for sure..

"the more i know him.. the more i falling in love with him.. " awww...!

5 comments:

@ty_farEd said...

perbezaan tu yang melengkapkan for each other... :) besh besh...!!

aCik GeE cHoMeY said...

kan..macam2 perbezaan yang dapat kita lihat kan...tapi 2 semua akan melengkapkan antara kita kan...sngt seronok..:-)

Mrs Shareeda said...

To @ty ~mmg besh.. heheh

To aCik ~ mmg seronok..

harzharun said...

dear...bestnya dpt duk sm...i pun 2 bulan kawen...tp as wiken wifey je...huhu

Mrs Shareeda said...

To hazharun ~
ye ke dear.. cedihnye. sabar byk2 k.ramai jugak blogger yang wiken wikey kan. i pun so lucky bila mintak transfer tuh boleh approve. kalau kat.. sabah-penang.. monthly wifey pun blm tentu.. ;p