Wednesday, May 12, 2010

More picha

pasangan mempelai dua sejoli.. ewahhhh
With kazen2 yang gojes.. dorang dah kawen last year.. aku je ketinggalan bas..tapi alhamdulillah.. dah bertemu jodoh..
Pemandangan:-khemah yang konon aku ilhamkan.. hahaha
Tetamu dah datang tuu
Tarian zapin, cun2 sey budak2 zapin nih..
Upload pic sajalah.. hehe..Aku tak sempat la nak blogging.. Time management tak teratur lagi..

8 comments:

farahfatihah said...

wahhhh siap ada zapin!! caya lah!!

@ty_farEd said...

saLam..tumpang Lalu...nak tanyer...wat kat maner ni...nampak macam padang...? betul ker..?? red carpet yang panjang..waaaaa....!!!

Mrs Shareeda said...

To Farahfatihah~
zapin tuh sumpah i tak plan. 2 days b4 majlis, uncle kata dah jemput and sponsor pasukan zapin budak sekolah dia. okey, sy angguk je la..

To @ty_faEd ~
padang?? no la dear. ini umah kat kampung kat batu pahat. memang laman dia luas padang bola. tak tipu punye.

~ thalhazlin ~ said...

huiyo! dear, panjangnya carpet merah. i like.. hee :)

Mrs Shareeda said...

To ~thalhazlin~ hehe. i pun also like...

ElyaElmo said...

zapin tu kire uncle awk sponsor laa yeh??he3

Mrs Shareeda said...

To ElyaElmo ~ a'ah..mmg sweet budak2 nih joget.. lawa2 lak tu. from SMK Dato Menteri Batu Pahat

Meey@ said...

shareeda, mcm mana yer nak dptkan contact utk khidmat zapin?
any suggestion?