Wednesday, March 3, 2010

Jemputan untuk Northern Region..



Ini majlis sebelah encik tunang. A week after mine. Saya tak rasa saya sempat mengirimkan kad undangan bagi majlis sebelah kedah ni.



So saya sertakan juga peta rumah bakal suami saya itu. Bloggers from northern region dijemput hadir ke majlis bertandang saya ya. (dah mintak izin pojie dah) Tema di sebelah sana biru turqoise.



Yang mengujakan pelamin, hiasan bilik, dan semuanya adalah semata-mata DIY from Pojie little sister; Liza. Memang berbakat besar Liza nih. Boleh la tuntut ilmu lepas ni. Saya cuma sewa baju, make-up sahaja. Sudi lah datang ya.. ;)

notakaki: Entry sekarang pendek-pendek je ni. Masa dah nak time.. Heheh

18 comments:

NahWaL said...

wha waaaaa..miss shareeda, sangat kelasss u punyer kad. ai likeee!!

ally said...

dear, dah receive dah card u..lovely..hehe..btw, will try to attend coz on that day sy ada kat s'gor lagi..g fitting bj..bole kah dtg lewat2 ptg..hehe..hope to make it possible..hehe
pssst..: dear, takut x?

farahfatihah said...

salam cikgu!! hehehe
wak, sy dah tgk list awak tu, tp xda pun nama bridal tu...ada contact numb D pesona x? tq yer wak

farahfatihah said...

salam cikgu!! hehehe
wak, sy dah tgk list awak tu, tp xda pun nama bridal tu...ada contact numb D pesona x? tq yer wak

farahfatihah said...

opssss xpe2..sy dah jumpa contact numb dia..cuma xtau lagi nama bridal yg awak amik tu..

Anonymous said...

heylo..

kad buat kt mne

email me : nj.is.naja@gmail.com

tq

Afira said...

cantiknya kad...ade address tak? dah tgk plan tp xder address,manatau kut-kut saya nak singgah..he3
Selamat pengantin baru to u

Miss Shareeda said...

To Nahwal ~
bangga ye.. kembang i rasa..
i design sendiri u.. gigih tampal reben tau awak..

To ally ~
Ohh.. dah dpt ek. tak kesah awak. dtg je lambat pon..kite tunggu awak ye..

To farahfatihah ~
nama die DeSinggah Bridal... alamat..
DE SINGGAH BRIDAL GALLERY
No 1A, Jalan Raja 1, Taman Sri Raja,
Parit Raja 86400 Batu Pahat, Johor.
emel: dsinggah@gmail.com
tel:019-7199055

Miss Shareeda said...

To Anynomous..
I dah emel u..
I design card sendiri.. heheh

To Afira..
oh.. maseh atas pujian itu. kad tu biasa2 je. Alamat?? nanti i emel u k.

Nad Nazira said...

KAD DESIGN SENDIRI. Pasni sape nak kawen and nakkan kad yang nice and lovely mcm tukang design tu, bleh hantar tempahan kat blog nih.

hehe. shareeda. kad dah sampaiiii. nad tak sure balik BP ke atau gi KL jumpe husband on that weekend. tengah berbelah bahagi ni sebab ade kenduri kat pontian on that day. blehla singgah senggarang sekali kan sebab memang lalu pun kalau balik bp lalu jalan dalam. arghhhh. tension gak nih. nak jumpe u gak.

farahfatihah said...

my dear cikgu ..juz kt pt raja?? sgt dekat ngn my house..adooiii nape la xtau huhuh thnkssss

Miss Shareeda said...

To Nad Nazira ~
amboi.. tolong promote ye. maceh..
ala, kite pun nak jumpa awak.. ejas la time ek.. hehe..

To farahfatihah ~
yup.. memang tak jauh dr traffic lite pekan tu. lepas tu, tingkat atas bangunan.. eh, u kat pt.raja. datang la majlis sy nanti k.. ;)

farahfatihah said...

insya'allah...kamu kat sri medan yer

Miss Shareeda said...

To farahfatihah ~
nope sayang.. i kat senggarang je. nanti u tgn signage kat traffic lite parit raja tu k. i kat parit kadir..

NahWaL said...

bes bes!! suke, nampak class and simple yet ada personal touch. itu yang kita mau. HEHE.

cinta_north2south said...

salam cikgu :)

wah...dah lama tak jenguk sini. sejak kawin, blog sendiri pun jarang usik. al-maklum, process kawin dah abis..sekarang process mengusung perut pulak :p

tak lama lagi jadi orang penang la ye. welcome to penang..

* suka warna turquoise pada kad tu dan ianya sangat cute.

Selamat pengantin baru ya!

dyn said...

hye i suke la ur card boleh x emel me kat mana u buat if u still ingat...luv it

dyn said...

creme_carammel@yahoo.com