Monday, July 26, 2010

Tummy..

can kick dah ke..?tak rasa lagi pon... hehehe Keaadaan perut dah muncit sikit.. Macam besh tau. hehe..

7 comments:

farahfatihah said...

wahhhh nak jadui ibu dah!! tahniah!!!

MyRule said...

Selalunyer minggu ke 18 dan ke atas baru rasa dia kick..:)

cinta_north2south said...

tunggu bila dah 7 bulan onwards. masa tu dia punya kicking, kalau tgh tidur pun boleh terjaga. Kak skg dah 8 months, paling tension bila dia kick masa tgh drive...sakit ada, geli ada...hehehe

jannah sukhri said...

best nye..dengki neh

amy said...

baby belum boleh kick lagi..hhehe..tunggu masuk 4 to 5 months nnt baru u rasa.. =)

ZulNurul said...

huhu...selamat melalui pengalaman yg sgt2 miracle.. hanya kite,kaum ibu yg dpt merasai nye...

Mrs Shareeda said...

To farah ~
maceh awk.. ;p

To Myrule ~
ye ke.. mcmanalah rasa dia tu ek.. tak sabar.. hehe

To cinta_north2south ~
huhuh.. geli ke? teringin nak rasa nih..

To jannah sukhri ~
jgn give up yerk. chaiyok2

To amy ~
really... anyway amy, tummy u cute la.. hihi

To ZulNurul ~
i knoe.. hihi..i'm so glad sis...thank you Allah.. ;)