Tuesday, July 13, 2010

Yeahh.. Aku dah peknen!

Ehehe..
Alhamdulillah.. Aku sah mengandung tau. Heppi lah. Baru aku tau perasaan heppi nya bakal menjadi IBU.

Meh aku share my experience.

Aku punya peod sejak anak dara lagi memang on time. Aku leh tahu bila nak datang bulan. Aku ingat tarikh2 sebab kitaran aku tetap. So last aku peod ari tuh, 25hb Mei. Lepas dah dekat hujung bulan June, aku still tak rasa PMS. Curious la jugak apsal tak datang lagi kan.

At first aku was-was lagi nak beli test kit pregnancy tu kan. Yelah, kalau satu line je tak ke frust. So, aku nak tunggu la sampai awal Julai.

Lepas tuh aku dah start loya. Adoi, sikit2 macam nak ludah je. Heee... aku rasa macam buat2 je pun ada gak. Buat-buat simpton nampak lebih realistik. Hahahah.. Lepas tuh, dalam 1st week julai aku beli jugak test kit tuh.

Ahhhhhhaaaaa...dua line.

Suke..suke..suke sekali..eh,,berkali-kali...!

Time tuh hubby ade kat umah. Aku bgtau, hubby peluk and syukur sangat. Maklumlah.. kami nih pasangan agak lanjut usia mendirikan rumahtangga. Dah hujung 20-an nih, hujungggg sangat. Heheh..

Aku ambil dah gambar dua line tuh tapi lupa nak upload. Later la ek. Hope kandungan aku yang menjangkau 2 bulan nih, sehat sejahtera dan selamat. Nanti aku nak cerita pulak, time wat confirmation ngan doktor.

10 comments:

MyRule said...

Congrate dear...:p

Jaga diri baik2 ye...

Intan Inn said...

tahniah yer...semoga happy bakal jadi ibu...jaga diri baik2 n makan yg berjhasiat yer...semoga sentiasa happy.....

harzharun said...

tahniah dear...kita kawen dekat2..tp u dulu preggy...hrp2 pas ni i plak...
okeh, u dah masuk dlm list hot mommy dah...

MiSS NaDieYA said...

congrats...smoge happy slalu..take care!!

modusoperandi111209 said...

waa..tahniah ye! =) sy nye rezeki lmbt sikit kot..huhu

♥ sha ♥ said...

congrates2. pasni bole letak ticker dah eh. bleh kite countdown sesama =p

Nad Nazira said...

dear..menyepi sungguh.diam-diam ubi berisi..nad ade letak gambar mase kat kenduri kawen shareeda dulu. lame gile dah..hehe

cinta_north2south said...

Dear, welcome to the club! :)

jefiedah said...

oit..wah same la kite ye...tap advance awk lag la..so congrate la to us kn..heheheh..so cmne de sickness...kikikik...

ZulNurul said...

hehe..tahniah u both.. welcome to 'MAMA CLUB'..hehe