Thursday, June 11, 2009

Warna tema..

Lukisan yang bertajuk - cekgu shareeda tengah berangan..


Aku dah mula menetapkan warna tema. Checklist secara rawak pun dah prepare. After bincang dengan en.tunang, baru aku nak bubuh kat blog sebagai semakan sendiri. Agak complicated jek bunyinya kan.

Oh ya, berkenaan wana tema tu.. How about purple. Mcm kombinasi putih+ purple,magenta or violet. Baiklah, aku mengaku..sampai buat research di website semata-mata nak pilih warna. I'm sure ada another bride to be pun mcm aku tu..

Ini lah contoh kombinasi warna yang aku maksudkan. Kiranya bab warna tema ni hampir selesai kerana aku telah mem-finalize warna tema pelamin dan outfit bagi nikah, berinai dan bersanding. Tapi dalam hati masih berkata tertaluk kepada perubahan.. blh ke..?

4 comments:

~ms tepung~ said...

sy pengantin purple+putih -) nk tau kena tgk sdiri kat blog sy..hihihi

Upcoming Big Day said...

To ~ms tepung~ sudah tgk..dan trus memberi sy inspirasi.. yeh. hehehe

Rosli Arof / Photografik said...

salam.. dah dpt photographer tuk ur big day? jika belum silalah lawat blog saya, ada wedding pakej dgn sample gambar. jika berkenan call saya atau email untuk rundingan selanjutnya.

terima kasih..

Upcoming Big Day said...

To Rosli Arof / Photografik -thanks mr.rosli... menarik..menarik.. sy akan lawat sekarang... ;p