Monday, November 23, 2009

Sorry..again???

Memandangkan dah bermula cuti sekolah..aku memang sangat busy nak complete kan hal-hal keja on last week. Memang tak sempat nak update blog and visit other blogs. And aku buat kesalahan besar again..and again.

For the 2nd time tau. Bukan kali pertama aku buat salah ni.. aku tak tahu apa jenis manusia la aku nih. Memang kalau diikutkan, aku patuh dijatuhkan hukuman. Tiada kompromi.

Aku dengan tanpa sedikit terperasan... boleh terlupa.. aduh.. malunya nak mengaku. Baiklah.. aku nak mengaku jugak.. sebagai pengajaran buat diri aku.. AKU LUPA BESDAY ENCIK FAUZI!!!

Kejam tak?? kejam kan. Sumpah aku tak perasan sengaja. His birthday on 20thNov-Friday. Dah hari sabtu baru aku macam bengong2 sms Fekri(adik dia), Fauzan(abg dia)..ask when his besday dan dengan harapan tak terlepas. Padahal nasi dah jadi bubur.

Aku memang tak patut kan. Dah la last year, pon lupa. Napa ye susah nak ingat. DUA PULUH NOVEMBER... DUA PULUH NOVEMBER..

Apa terjadi selepas itu???

Aku pun menyusun ayat-ayat cinta baik punye.. ikhlas lagi tulus.. mintak ampun banyak2. Huh..agak sukar pula nak memujuk encik tunang. Bukan alang-alang punya silapkan..Kalau aku, mau merajuk seminggu kot.. Tapi siries.. aku menyesal sangat..

Maafkan saya, abang...

Illustrasi Hiasan - kek tahun lepas..

5 comments:

Fuchsia said...

ha bg present tak tu ^-^

Nurulhuda|Adlie said...

sharee, kan dah majuk si dia, hehe.. :)

Miss Shareeda said...

To Fuchsia ~
of coz kena bg.. huhuh

To Nurulhuda|Adlie ~ tu la pasal..terok kan saya..

xora said...

serius, saya amat faham keadaan kamu--pasal saya pun lupa birthday encik tersyg :P http://diaterimanikahnya.blogspot.com/2009/11/selamat-hari-jadi-d.html

Miss Shareeda said...

To xora ~
hehe..doa2kan saya atau kita takkan lupa lg ya...hehe