Monday, November 9, 2009

tempat barang hantaran..

How about white ceramic square plate..?

Bubuh barang hantaran atas tuh, then tambah bunga beberapa kuntum bersama taburan petals sket. Ok ke??

Tak bahaya ke ek?? Kalau ganti melamine nampak sangat pulak kan..

Lepas tu, boleh guna balik as hiasan rumah kan. Wat bubuh makanan ke.. Baru multi-purpose rite..? hihihi

13 comments:

Afira said...

sesuai sesuai..boleh reuse balik nanti..tak rugi..

naperla sy x terpk sebelum nih ;)

zLa said...

boleh, boleh...
cuba tgk she punya hantaran..multi purpose you..tak membazir :)

F & J said...

hey,actually tats a brilliant idea. just make sure you decorate it nicely and it can turn out to be wallah too. jimat selagi boleh kan :)

Miss Shareeda said...

To Afira ~
hehe.. sy dah lama jugak terpikir, dah servay2 skit.. cuma tak sure logic ke tak.. mcm logic je kan..

To zLa ~
yup.. penting sgt supaya tak membazir di zaman kegawatan ekonomi nih kan.. hehe..keep on recycling..hihi

To F & J ~
thanks. betoi3.. rasa nak konpemkan je cadangan yang ini. hihi

si kecil said...

nice. penah tgk sebelum ni. seem so lovely. pastu pinggan tu diorg pakai.

Miss Shareeda said...

To si kecil ~
hehe.. save budjet kan..

Afira said...

sesuaila..lain dr yang lain ;) Dood Luck dear

AmyMizzunderstood said...

seriously sekarang mmg orang nk pakai sumthing yang simple but nice!i suggest u beli untuk hantaran u nnt!

Miss Shareeda said...

To Amy ~
I will.. heheh

.:ANN512:. said...

ye betul u..multipurpose camni mmg bagus..i suka!!~
hehe

farhanna said...

nice2.. i tng pun guna plate putih tu.. pic nmpak nice...

Miss Shareeda said...

To .:ANN512:. ~
tau takpe.. zaman sekarang nih berjimat amat perlu kan... hehe

To farhanna ~
yup.. mmg nice rite.. hehe

jannah sukhri said...

hye
sama dgn idea saye nk gubah hantaran dalam ceramic plate.
tp saya masih mencari.
awk dh jmpe ke?