Wednesday, February 17, 2010

Berbaloi tak..

Honeymoon package at xxx Island
3 day 2 night
Just for one couple
*Feri Pergi Balik
*Welcome Drink
*Chalet (Seaview Sunset)
*Dinner (For 2 Nite)
*Snorkelling (3 tempat)

Worth= RM600

Berbaloi tak u all rasa..? ini package yang di-offer pada aku by bridal boutique sebab amik pakej dari dorang.

Pulau ni dalam malaysia jek. Sememangnya dalam checklist aku tak masukkan honeymoon. Sebab kadang aku rasa honeymoon ni bila-bila pun boleh pergi.

So aku tengah berfikir-fikir lagi ini nak terima atau tak offer ini. Sebab our planning nak honeymoon kat tempat lain.. Hmmm..

14 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

katne tu??
hehehe
kalo rasa nak release stress lepas berbulan2 prepare utk wedding, y not grab d offer...pehtu g la official honeymoon tu
ekeke

ally said...

emmm..setuju ngan u la..honeymun tu bila2 bole pegi..jgn jd cam kwn i, sgt penat ngan preparation wed, pastu terus g honeymun..last2, sakit..overtired..lebih baik pas majlis beramah mesra ngan saudara mara n rehat2 dulu..tp it up to u dear..yg penting kesihatan kene jg..=)

nadeera said...

sorang 3 ratus la ek..tuk 3 hari 2 mlm..ok per..ader snorkelling lagi..

Hafiza Abdul Latiff said...

wow...worth it la i rasa...u g agensi mana?not bad la price nye...

NahWaL said...

pergi honeymoon banyak2 a!! haha. tak salah kan?

Miss Shareeda said...

To ♥♥relyza♥♥ ~
kat ner..? rahsialah.hihi. pulau yg famous jugak kat mesia. betul juga kan.. blh consider this one as pre-honeymoon kan..

To ally ~
yup.. u rite, i tak nak get exausted tahap maksima sbb rush to honeymoon padahal penat blm hilang. at least ada gap a few weeks lah kan..

To nadeera ~
ha'ah.. ada snokerling yang wat teruja tu. kan..

Miss Shareeda said...

To Hafiza ~
ini bukan agensi dear. dia macam special link between resort tu and boutique. so dia offer couple yang berminat la..

To Nahwal ~
tau takpe.. syok nye gi honeymoon byk kali kan. hehe

NahWaL said...

haha. sukela tue. matta fair coming up kan..

.:ANN512:. said...

emm..i rasa ok je shareeda..apa plak tak best bab honeymoon ni kan??hikhik..

oh my! looking at ur ticker..date u dah nak dekat dah..hehe..nanti jgn lupe jemput..hehe

ElyaElmo said...

kalao for pulau2 yg glemer .worth it la. cuz die siap bg snorkeling sume. and u kene check,accomodation yg die provide tip top tak?klo sume nya tip top, harga tu ok jeee tu....u tggl bwk duit untuk soping je...he3

harzharun said...

dear...pegi je la...jdkan pre honimun..hehehe...pulau mn tu?...u dah stress lama sal wedding prep kan..amik la ms tuk relea kpenatan...jgn over snokling plk..tp muntah2 mabuk laut...btw dear, wedding kita sama la..hehehe

Cikgu Shalin said...

rasa mcm murah gak..tapi tak tau la..eh,t shirt rewang crew tue berapa sehelai?tempat di mana?

farahfatihah said...

sgt2 berbaloi..murah tuuuu g je la..huhu

Miss Shareeda said...

To Nawal~
matta fair?? when exact date tu dear..?? i tak notice la..

To .:ANN512:. ~
dah jemput pun cayang.. mintak la add u.. i nak jemput nih..

To ElyaElmo ~
wah.. thanks bg advice mcm tu. sangat2 appreciate..

To Cikgu SHalin ~
harga shirt rahsia la dear..cotton biasa je.. hehe.. tapi printing wording tu RM2 sehelai. i buat kat kedai sports yang ada amik upah design shirt. murah kan..

To farahfatihah ~
hehe. murah kan... mmg nak gi nih... heheh