Saturday, February 20, 2010

Masa untuk ber-SPA??


Time is running.Seharusnya timing nak dekat ni b2b patut memfokuskan pada diri sendiri.Mungkin ke spa..scrub..massage..mandi bunga, sauna, and so on.. Bertujuan untuk resfeshing and nampak lebih berseri.

Itu la nasihat atau saranan yang aku terima.I'm not sure do i really need all this treatment.

Sebab aku rasa banyak lagi things yang pending. Belum lagi campur perkara-perkara yang last minute baru perasan takde.

Contoh aku belum sempat hunting contact lenses dan inai. Lepas tu,tiba-tiba pulak nak masuk kan dalam shedule "rawatan spa"; macam lagi haru aku rasa..

And i noticed a few of b2b bloggers who will share their big day in same date/week with me. Qis, Hazharun, AtiqahAdnan, Lynadabesh , AzUraAa, ramai jugak..Mesti dah banyak preps u ols kan..

AKu pulak....?? aduyaiii..!!

Oh ya, selamat pengantin baru buat Sabsabby. Tak sabar nak tengok pic-pic u.

5 comments:

Dayu said...

kita dulu tak ber spa pun
takde masa..
byk giler benda last minit yg muncul, maka..bersanding lah tanpa sebarang rawatan khas..

NahWaL said...

spa ni bonus kan, kalao pergi rasa macam naik seri sikit, dah pampered. LOL. macam2 ada skang ni. pergila yang, mandi bunga. LOL

Miss Shareeda said...

To Dayu ~
huh.. kite pon mcm tak sempat je gaya nye. mcm2 lagi nak wat nih awak.. tapi teringin juga nak pegi tau..

To Nahwal ~
Heheh.. naik seri?? best kan kalau ada orang tegur muka berseri time dkt2 kawin nih.. sy nih, rasa muka berserabut ada la. Hahahha

harzharun said...

dear...i pun cam kelam kabut je ni...cam xnak gi keje dah...cam nak start cuti je,...tp melampau plak..bukan kerajaan tu i yg punya..hahaha..gud luck to u dear..n to me to...ni tgh fikir nak selit date spa bila la ni...aiseh, cam xde ms je!!

Miss Shareeda said...

To hazharun ~
tau takpe. i pun mood keja dah kureng. mujur la ada test bulanan awal march nanti. blh cikgu rileks and fokus sket. kalau ada masa kite gi spa sama nak..??? Wahh.. hahah