Thursday, February 11, 2010

Dia tak dapat datang kot..

Apa perasaan korang bila someone yang korang letak high expectation untuk datang wedding korang tapi xTAKx dapat datang. Huhuh..Sedih kan..

Okaylah, maybe dat person ada personal matter yang lebih penting dari wedding tu kan. Tapi aku mention again, HIGH EXPECTATION!!

Erm.. smlm my lovely geng karas bff kazen, NURUL FAAIZAH sms.

"Kite if 13hb nih tak bersalin jugak, kene induce wak,so 14 MAc dalam pantang lagi kot. Tgk la macamana eyh"..

She suppose to give birth on Feb,9th.. kira dah overdue la nih..

Aku sedih sangat tau.
1. Tak dapat visit dia and tahu dia tak berapa sihat.
2. Konpem dia tak dapat datang wedding aku..kan..

NURUL kawen bulan April2009. Aku jadi pengepit dia (nak jugak bgtau). Aku dan NURUL memang rapat sangat. Macam kawan baik. Apa-apa hal semua kami banyak share sama.

Lepas tu, kalau kami jalan berdua.. soalan "korang adik-beradik ke?" memang tak lekang dari mulut orang2. Yang lawak, aku slalu jawab TAK, dia jawab YE.. serentak pulak tu. Pening orang. Tapi NURUL nih putih, aku hitam.

Dia nih benih ringan bunting pelamin, terus konpem dah pregnant next month nye. Besh kan..

Cuma yang tak besh, bila buat calculation.. pantang dia jatuh pada bulan MAC. Aku pun jadi ting tong kejap.. Sedey..

Aku tau dia pun sedey gak tu. Tapi pura2 buat kool. Sebab aku pun buat kool.. Hmm.. Yelah, dia pun tengah sarat, takkan aku nak merajuk tak bertempat sebab dia tak dapat join big day aku kan.. Redha je la..

To my dear cousin,
Kite doakan awak akan selamat bersalin dan dapat baby yang cute macam awak. Kite sayang awak owez tau. Walaupun awak mungkin tak dapat datang wedding kite, kite paham. Kite sedeh sikit2 je. Awak jaga kesihatan ye. Sayang awak lagi.Muahss..

..

5 comments:

~ thalhazlin ~ said...

huhu. tak pe lah awak.. sabar je la ek. cousin awak bukan sengaja. kita sure doa dia akan sentiasa dengan awak nanti. mesti meriah la majlis awak nanti. amin! :)

Miss Shareeda said...

To ~thalhazlin~
amin.. thanks awak.. sob.sob.. sedey itu tetap ada..

harzharun said...

dear...xbest kan, org yg plg rapat dgn kita xle sm2 meraikan mjlis kita..tp nk wat camne..ada yg mhalang..im sure dia slalu doa tuk u jgk...

Miss Shareeda said...

To hazharun ~
hmm..betul tu.. thanks..

ZulNurul said...

hermmm,awk ngata kite yeh darl.. hehe...sowi vm 4 tat. thax cz memahami...kite doakan awk cpt dpt baby.. Meh,b my student..hehe.. Maap cikgu..