Friday, January 22, 2010

Kad kahwin..?

Salam semua.

I'm back in my comfort zone from being sewel after "behind the scene" (bts) of my nikah outfit itu.

So, progress seterusnya.. saya secara tidak sengaja telah menemui bunga dulang untuk hantaran saya.

Harga adalah lebih kurang belas2 ringgit and the kindly owner bagi saya half price because dia tak design banyak. Tinggal 12 kuntum saya.

Saya borong semua. I'm so happy. Kiranya deco hantaran dah ada.

Oh, saya belum order kad kahwin lagi tau..getting confuse la nak pilih design2 yang ada. Sebab saya teringin sangat nak design sendiri tapi tak percaya saya nih boleh diharap ke tidak. Heheh.. Sila jangan gelak tgk hasil ntahapehape saya nih..

one


two


three


four

five


six


idea cilok sana sini sket.. hehe, okay ke?

13 comments:

.:ANN512:. said...

heyya..

ok la tuh..pandai u edit..i?lagi la buta hokeh bab edit2 ni..hehe

i tgh cari monogram2 utk di download kan..tapi tak jumpe2 lagi..huhu

btw.exchange link jom?!

take care dear :)

Miss Shareeda said...

To .:ANN512:.
thanks ann. hehe.. i pun nak cari monogram leh free donlot.. hehe

harzharun said...

dear...yg no 4 tu xyah la....cam kanak2....hehehe..yg lain cun..

Nad Nazira said...

cikgu..rajennye cikgu sorang ni..tapi best jugak kalau dapat buat kad sendiri..very meaningful..and yang penting, it's considered as unique..so kalau sempat blehla start dari skrg..kalau tempah2 kat kedai nih design pun typical je..


i love that no.4 design. kiut bangat!

Miss Shareeda said...

To hazharun ~
oh ekk.. hehe.. apapun maseh.. :p

Miss Shareeda said...

To Nad Nazira ~
maceh, ingat yg num 4 nak print untuk blogger, ewahh.. heheh,memang dah survey dah kedai off-set printing. blh dpt below RM1/psc kalau design sendiri. around 85sen ke mcm tu.. en.pojie minat number dua, tapi dia komplen napa takde tarikh dlm hijrah.. agagaga...

Riena said...

cantikkk, comell card kawin awak... sweet sangat2...

AmyMizzunderstood said...

1,2 and 5!!

Xora said...

saya nk vote utk no 5!! oh, ke ni hanya utk viewing aje :P cantik..!! Ok sangat :D, tapi no. 4 tu maybe kurang sesuai kot--saya rasa la :p maaf kalau saya silap

Miss Shareeda said...

To Riena ~
maseh, buat simple je. janji own design kan. hehe

To Amymizzunderstood ~
thanks..hehe.. mcm suka num 2 jugak.

To Xora ~
thanks..mmg tak sesuai kot no 4, untuk anak murid saya blh la kan. hehe

Yanie said...

suke yg 5...uhu

Miss Shareeda said...

To Yanie ~
heheh.. i amik itu la.. edit2 sket.

warna said...

warna-i.blogspot.com