Monday, January 25, 2010

Next. is TQ tag..

Yeah.. thanks voters.. ewah.. dah konpem kan front-design utk kad. Malas nak tangguh lagi. Muktamad ok. Ini contoh kad belah incik pojie. Baby blue apa ntah. Untuk tempat aku kaler purple pucat.. Heheh... Ini contoh nya..



Lepas tu, tq tag saya pulak mcm ini..sangat simple, janji sendiri design.. Hehe.. Dalam proses untuk hantar off-set printing. Untuk map dia buatkan.

Saya pakai Mic.Office Publisher saja. Saya tak pandai suka pakai yang canggih2. Sesiapa nak design-design seperti entry sebelum nih emel saja k. Nanti saya send softcopy, pastu sendiri edit.. Heheh..

8 comments:

Atiqah Adnan said...

sweetnyee laa tag diorang berduaa..^^

hana yoriee said...

bestnye dah ada kad n tq tag..hehe..comey..

yada said...

sharee, good job! suka je tgk bride to be yg mendiy wedding card tq tag, cos actually kita mampu kan design sendiri.. :)

Fuchsia said...

fuh2 teringat pulak kat tq tag sendiri yg veri d last minute nih!
haih

Cik Belle said...

shuke la tag awak.. hihi. chantek!

Miss Shareeda said...

To Atiqah & yana ~
Maceh, wat simple je. Janji titik peluh sendiri.. Hehe

To yada ~
Yeah. B2B musti ada semangat DIY kan..

TO Fucshia ~
kadang last minute idea is much better. Sbb dah lama wat survey.. ye ke.. heheh

To Cik Belle ~
maceh, kalau nak sy blh wat kan. hehe

cik yaya said...

pandainye buat sdri!!!
oke lah tu sharee...saya pandai guna paint je.cmno tu T_T tskk

omg, cute gile okayy
nti boleh mintak tlg lah mcm ni..teehee

btw, link u my dear

*envy..hee

Miss Shareeda said...

To cik yaya ~
maseh awak. kire okay what tau pakai paint.net. Hehe..