Tuesday, January 12, 2010

Yang ketinggalan..

Masih ada yg tidak tersenarai.. semalam di'text' oleh Knowma @ Tokeh butik.

"hai, i just nak tanya, u dah ada orang buatkan inai?"

Aiyarkk.. amacam la aku boleh lupa pasal inai. Mesti pelik kan, bakal pengantin leh miss wat checklist inai. Heheh..

So aku serahkan pada Knowma saja untuk menghias jari-jemari ku. Yang penting aku tak minat yang menjalar tu. Aku pakai simple2 je kot.

And satu lagi notice dat, aku also ketinggalan Banner. Hehe..blh pulak lupa.

Ini banner my kazen Faaizal & Rinduwaty yang sudah selamat melangsungkan perkahwinan on 1st Nov 2009. Kazen aku yang lelaki tu. Unik kan banner dorang..Ala2 poster movie rite?

8 comments:

Zahra Ashiqin said...

cantek..kreatif..kad kawen pun dah ade ala cover cd filem..

Miss Shareeda said...

To Zahra Ashiqin ~
really? nak kena hunting jugak nih. blm jumpa design card yg menawan ati.. heheh

ShalinzZ85 said...

cantik giler giler bunting tue.shalin rasa macam nak tiru je.uwaaa.hehehe

MyRule said...

Cantikla banner dia.. like it so much...

Miss Shareeda said...

To ShalinzZ85 ~
tiru jgn tak tiru.. hehe

To MyRule~
kan.. mcm lop stori gitu..hehe

faratul said...

nicee sgt!! suke la..leh copy cat nih..

Miss Shareeda said...

To faratul ~
hehe.. nice yah.. ;p

harzharun said...

dear...i pun tgh memerah otak nak wat banner or bunting camne....nak letak pic ke nak letak monogram je?..pening...biarla i pny tu, sweet sampai bila2...