Saturday, May 9, 2009

"2MAY09" simple&sweet.. my engagement ceremony..hehe


aku suka majlis aku.. simple je.rasanya everybody puas ati. paling best pihak sana tak abes puji majlis yg kami wat. hahah.. kembang la pulak.. sharp 6 pg aku bgn.

aku dah sibuk kejutkan adik2 wat apa yg patot. ironkan bj ayah ngan ibu (mcm raya la pulak ek) pastuh dlm kol 7 lebih kak athilia kol kata nak sampai kol 8.30pg.

awalnya.. aku dah bajet die mesti ada job tmpt lain lps aku. tp sbb payah nak jumpa umah.. dlm kol 9 kak athilia sampai.

aku tadah je muka. wahhh.. suka hasil nya. mekap dia berjaya menutup kekurangan yg ada pada muka aku.. haha. after dat aku get ready pakai baju semua.. sharp kol 11 rombongan abg pon sampai.. hehe.. then kami pon take pic together-together. hehe..

yg paling best bdk2 parit yg amik pic kami sempoi jek.. hehe.. more pic ada kat LENSA MELAYU and KEKATU



*update (18/05/09)
maaf jengkol@zuhaili, baru aku terpicit link ko..
some pic of majlis aku pon ada kat LENSA MALAYA

7 comments:

eJart said...

elopzzz..congratz!!
haritu de tgk ur engagement pics kat geng kekatu, so sweet, hiks

Upcoming Big Day said...

maceh ejart..geng kekatu mmg rawk.. (up sket dgn hrapan diskaun time gambo kawen.)

FarithLensaMelayu said...

Hehhehe budak budak parit mcm kami........mmg sempoiiiiiiiiiiiiii asal boleh aje.... hehhehe thanks shyarida

lensemalaya said...

Ahaks...betul tu Farith...
hehe... sempoiiiiii...
hehe.. neway, memang best lepak kat umah syarida hari tue..
kena plak sume jawe.. so, aku pun leh la speak jawe ngan diorang...
hehe.. best... :)

Upcoming Big Day said...

yeh.. proud 2 be jawarians & jaworld... (*wink)

zuriani said...

hai... :) mcm ala2 sanding dah... hehe xlama lagi dah majlis awak.. selamat berkenal2.. ;)

Miss Shareeda said...

To zuriani ~
thanks dear..