Monday, August 10, 2009

Outfit Sanding

Saya berangan sangat nak pakai baju sanding, yang labuh tu. Layah panjang. Reason; saya nak cover bumper yang agak plus size nih.

Huhuhu.. Memang saya risau sangat bab tu. Saya pun tambah runsing bila ada beberapa akak sepupu yang tegur kenapa sy nampak makin tembam dan berisi baru-baru ini.

Soalan yang mengerikan bagi bakal pengantin kan. Silap sendiri jugak makan tak hengat donia. Hmm.. hopefully pemilihan baju panjang dan labuh sebegini dapat membantu.

Ke nampak sarat sangat ya??

11 comments:

modusoperandi111209 said...

cantik wo..
sarat pn xpe..kite kan penganten..eh kite plak..awk kn penganten..huhu..

khairulhaya said...

HUHUHU..

cita rase kite mmg same la cikgu..hihi..lg pon skrg ni mcm trend je.tgk x baju nana (era fm)time sanding.cantik la..

nasib kite same la..badan tgh naik ni..tp roy ade setahun lg untuk merampingkan perut ni.ape pon slmt la erk..

sweet cravings said...

shareeda dear, i pun nak yg cam tu! ;) hee. nmpak decent sket la kan? btw, i think, if kena gaya (minus ropol2 yg melampau) baju ni cantik laa. heheh. x tau cuz i mmg suka sgt style cmni ;)

NisS^ImmEr said...

baju purple tu cun la..sama la taste kita nak buat kebaya labuh, cuma sy pakai waktu nikah. rasanya veil tak perlu panjang sgt kot. yg sederhana cukup, sbb baju tu itself dah panjang kan.

tp kalau u punye body figure cantik, i mean tinggi n of cos that big bump is an asset (hehe)..u mmg akan nampak cantik in any design.

Acai said...

Err, kalau nak diet tu pastikan sihat tau..:) sebab sy pernah pergi wedding member kat sepang yang pengsan semasa atas pelamin sebab dah beberapa hari tak jamah nasi sebelum majlis berlangsung..Itu lagi ngeri tau,hehe.

Miss Shareeda said...

To Acai ~ wah,, memang sgt ngeri tu. Sehari tanpa nasi mcm mustahil untuk saya. Heheh..Baiklah, diet yang sehat kan.. Beside, nak dkt puasa kan..;p

Miss Shareeda said...

To Afidah@modusoperandi ~ ler.. kita sama2 what..

To roy ~ really, memang trend kot baju mcm nih. ingat pesan acai.. diet yang sehat, jgn sampai pengsan kat pelamin.hehe

To ~sweet cravings ~ gojeskan baju2style mcm nih.. harap bila naik pelamin je la dpt pakai..kan..

To NisS^ImmEr ~ asset??? aduyai,hehe.. i vote purple jugak.

Sha Pattinson said...

no 1 tu cantik giler ...!!tapi tang leher tue lemah skit ..yang purple superb lawa dan cun !!!

Miss Shareeda said...

To Sha Pattinson ~ betoi3x.. purple tuh mmg chantek sangat. heheh

cikin said...

cikin pon suke yg purple tu jugakk... gojes sgt..;)

Miss Shareeda said...

To cikin ~ kalo mcm tu..the winner goes to GOJES PUPLISH.. hehe