Wednesday, August 12, 2009

Voucher to be given away..


I received from my friend last months. Dont know what to do lah with these 10 pieces of vouchers. Hotel nih 4 or 5 star kot.

Normal rate around RM150 above. But this voucher entitled you to spend 2 days and 1 night only at RM98.00.Package is valid until December 31,2009.

Sesuai lah sesiapa nak berhoneymmon kat KK kan. Hotel is situated at One Borneo. The largest hypermall in borneo.

This voucher includes discount makan kat restoran and shopping discount juga. Berbaloi kan..

10 comments:

Love Lavendar said...

bestnye dpt voucher...leh bg 1 x? hehehehe....

Anonymous said...

SALAM,HY SHAREEDA...ERMM SY DGN XMALU NYA NK TANYA..ADE LG KE VOUCHER HOTEL TUE?NAK BOLEE...HIHIII...BG EMAIL BOLE?

Miss Shareeda said...

To Love Lovender ~ blh, tapi make sure awak dtg ya..hehe

To Anonymous ~ nak emel??.. blh je syarida393@gmail.com.

MyRule said...

valid sampai bila ek?

Miss Shareeda said...

To MyRule ~ sampai 31dis..

NurulShigim said...

miss...sy teringin sgt nak gi tmpt awk tu..maybe next year? klu ade lg,leh bg x? heheh. sy tak rase pun sy akan di posting kan ke sana...confiedent cik sigim...heeeee...

Miss Shareeda said...

To NurulShigim ~ eh, kalau next year dah tak valid sayang.. Voucher tu till 31dis2009 saje.

sarahsayangjiman said...

wak..kiter plan nak gi kk end of this year..nakkkk voucher tu kalo ada lagi...:D..

ada lagi tak?

Anonymous said...

hy Miss,sy ada email U mtk voucher tue,but u xrespond laa..ada lg ke?

dasyiralife's said...

salam.. miss shareeda, my big day on this dec & honeymoon palnning mmg nak g kk, de lg x voucher u tu? ngn xmalu ni mintak.... tlg reply k...