Wednesday, August 5, 2009

Tiara or Cekak Spider..

Aku suka la sebut cekak spider.. sebut lagi.. cekak spider.. Heheh.. But of couse i dream of wearing the sparkling TIARA. Masa tunang dulu cekak spider tu membuatkan kepala aku berat sebelah tau. Tapi sedaya upaya maintain cun..

Actually cekak spider aku nak save untuk nikah la. Nak jugak pakai bagi naik seri. Konon la..

9 comments:

Nurulhuda|Adlie said...

i pun suka cekak spider, thinking masa engage nak pakai, tapi masa nikah pun nak pakai jugak.. so tak nak la sama.. i might go for minima style for engagement..

masa engage u pakai cekak spider?

cantik kan, simple yet elegent

cikin said...

shanteknyerrrrrrrrrrr...:):) ohhh mak andam.. kamu akan pkaikan sayer yg maner ek.. *cm cekak spider je* hoho..;P

Miss Shareeda said...

To Nurulhuda|Adlie ~ A'ah. time tunang ada pakai. Cantik tau cekak spider. Nampak klasik and tambah ayu.. hehe..

To cikin ~ Pada mak andam, pakaikan cikin cekak spider yang shantek2 yer. ;p

-yani- said...

kalau sy.. cekak spider pakai time nikah
tiara lak pakai time sanding.. :P

Naniey said...

uu...cantek..kat mn nak cr erk..igt nak beli tak mo sewa..

pinky_mama said...

both cantik cz kite dah pki time kawin last 4 months...
jz time pki tiara tu kita akan rase anggun lebih r cz btl2 cam raja...

if kite dh cantik....ape pun kite pki akan nmpk gorgeuos..
nyway...good luck k my luvlu kazen...

Miss Shareeda said...

To yani ~ macam tu la konon2 kemahuan saya.. hehe

To Naniey ~ ada jual kot kat kedai pembekal brgan bridal. Beli pun best jugak..blh lah pkai ikut citarasa kan..

To pinky_mama~ ohoo.. skodeng blog i ye. hehe.. maceh dtg sini. cayang awak..

Sha Pattinson said...

ermm i plak xtau laa nak pakai ke tidak tiara nih ..tapi sangat berminat dengan tiara tinggi ..hehehe

Miss Shareeda said...

To Sha Pattinson ~ hehe.. pakai la sha, baru ada feel raja sehari.. ehehe