Thursday, July 23, 2009

Hati berbunga..

Belum pun weekend itu tiba,tapi aku dah rasa happy. Happy kerana nak bertemu cik abang tersayang la. Eii, rasa gedik semacam pulak. Tujuan perjumpaan sebab nak membentangkan paper work regarding the upcoming big day.

Hopefully encik tunang tak banyak membantah kertas cadangan yang bakal aku usulkan itu. Walaubagaimanapun, sekirannya ada bantahan.. aku akan negotiate dengan wisely. Lagipun sentiasa mengingatkan diri untuk menjadi tunang yang mithali. Poyo sungguh.

Petang tadi juga aku mengharungi bandaraya KK mendapatkan buah tangan untuk emak encik tunang. (maluuuu la nak cakap MIL, poyo lagik). Dalam minda terbayang-bayang pasembor Penang yang tak leh jumpa kat KK nih. Kalau ada pun tak asli macam situ kan.

Alamak, bicara soal makan dan selera..aku merasa ada perubahan mengerikan pada jarum weighing scale. Ia semakin bergerak condong ke kanan..Oh noo..,harus ambil tindakan segera.

Tak kuasa nak mengarang ayat lagi.

c.e.r.i.a

4 comments:

nad nazira said...

itu die, bunga-bunga cinta sudah mariiii..hehe

Nurulhuda Abu Bakar said...

kalau dah ke kanan tu jawabnya..

DIET!!! =)

cikin said...

hehehe.. bestnyer dia dapat betemu ngn en tunang..:) slamat berdiskusi..;)

Miss Shareeda said...

yup.. semua nya makin jelas. update stori next entry lah ekk.. penat ooo..