Monday, July 20, 2009

Suka sangat berangan..

Pagi ini, sewaktu memandu ke tempat kerja.. Radio memutarkan lagu.. (alamak,lupa tajuk..)
Lagunya seperti ini..

Ku jejak, jalan yang berliku,
Membara jiwaku,
Memburu impian,
Ku renang lautan gelora,
Biarpun ter....

Sambil angin pagi sepoi-sepoi bahasa meniup raut wajahku. (Kes bukak tingkap time driving,tak pasang aircond..sejuk oo).Kemudian aku merasa seolah-olah sedang mengadakan penggambaran klip video. Seperti ada kamera mengiringi aku dari luar tingkap pemandu.. Location dah cantek, Lagu pun dak sesuai, Model saje yang spoil..

So, disini aku snap la several pic2 jalan menuju ke tempat aku mencurahkan ilmu. 25km dari KK.. 50minit perjalanan... (condition;ibarat jalan lama menuju genting highland)

Jangan lupa alunan muzik lagu itu.. Action..!

berhati-hati mendaki bukit

perhatikan itu double line

roller-coster

see the kabus tak?? sejuk tuu

just release the accelarate ; never release the seat belt

tetap itu double line ya

masih double line kan..
jalan gini mana boleh over take.. sangat danger..
psst..berlatar belakangkan gunung-ganang itu

Jadi setibanya di sekolah. Selesailah sudah penggambaran klip video saya tadi...cut!!!!

8 comments:

NurulShigim said...

cikgu berjaya menghasilkan TVC commercial ttg 'Perjalanan Ke Sekolahku'..selamat hari merdeka! hehehe...gurau je :-)

Blackroses said...

nyamannye suasana disana kan..sgt nature...kt sabah ye? berhati2lah dijalan raya ye...

ღnFashyaღ said...

sempat lagi tu mensnap pic sambil drive...hihihi

asleenda said...

waaa....cam pegi bersiar2 plak resenye...
dpt rse kesejukan ituuu..
grrrr...tejuknyeeee...

MyRule said...

sangat tenang... x macam kat kl ni..SESAK.. ;)

Miss Shareeda said...

To Nurul Shigim ~ berjaya ke?? heheh.. menarik gak tajuk tu..hehe

To Blackroses ~ yup.. sangat semulajadi..jgn tak tau, sebelah sekolah juga ada sungai yang chantekk..

To ღnFashyaღ~ tu la pasal, tiba-tiba tgn gatai nak menggambar, sblm nih wat dunno je..

To asleenda ~ bersiar-siar kalau masih awal, kalau nak dekat loceng dah.. naya jek..hehe. Pagi di sini sentiasa dingin..

To MyRule ~ hehe.. betoi2. tak kurang penang kan, bakal berpindah ke sana utk follow my future husband.Amin...

CN2S said...

bestnya gi keja jalan tak jem. lengang je. kalau la jalan ampang macam ni, mskkeja masuk kul 9am, kuar pukul 8.45am pun sempat sampai opis kot...hehehe

Miss Shareeda said...

To CN2S ~ memang lengang tapi awas, jalan sangat berliku dan berbukit.. hehe..