Thursday, July 2, 2009

sembang pelamin pulak..

Hari ini saya nak berangan pasal pelamin pula. Saya nak ada pelamin nikah, of koz la buat dalam umah. Pastu nak ada pelamin sanding. Pelamin sanding saya tak kesah dalam atau luar rumah. Tapi ibu saya nak adakan pelamin sanding di luar rumah. Saya ikut sahaja kerana saya anak yang baik.

Majlis bertandang pula.. hmm.. kemungkinan akan diadakan di padang bola. Sebenarnya rumah famili abg fauzi di kedah tu corner sekali.Sebelahnya pula padang bola. Dulu majlis akak dan adik abg fauzi pun diadakan di padang bola tu. Maknanya, bolehkan saya berangan wujudkan perkahwinan dalam taman kan. hikhik..(ingat poket tu lebat sgt ke)

Kemudian majlis resepsi di KK untuk kawan2 kami berdua. Itu mungkin diadakan di dewan. Saya belum ada design yang spesifik. Marilah melayan pic pelamin2 ye. Sopan saja entri saya hari ini kan.. ;)

zcz 1

zcz2 zcz3 zcz4 zcz5 zcz6 zcz7 zcz8

8 comments:

cikin said...

wahhh semuer meletopssss belaka.. :):) selamat memilih..:)

Upcoming Big Day said...

To cikin ~ nak kena wat undian dulu sblm memilih..:p

Fuchsia~ said...

yg 1st tu very gorgeous la.
my fav color, blushy pink~

Upcoming Big Day said...

To Fuchsia~ Pink sangat sweet.. hihi..

Nurul Shigim said...

cantek2 kan....

Upcoming Big Day said...

To Nurul Shigim ~ Mcm nak try naik semua je..heheh

Sha Pattinson said...

zcz8 tu nampak gojes ..sweet sangat !! sesuai utk nikah!! dpt dari mana nih??

Miss Shareeda said...

To Sha Pattinson ~ yup. mmg sesuai utk nikah. itu dari laman web keronsang emas. butik base kat negeri.9 ;p