Tuesday, July 28, 2009

Lama tapi baru..Pertunangan

Aku sudah selamat kembali dari penang/kedah. Seronok sangat jumpa dan lebih mengenali famili encik tunang. Macam-macam aktiviti, ada kenduri la.. ada birthday party, ada makan durian.. Semua nya seronok.

Kertas cadangan pembentangan aku berlangsung dengan baik. En tunang takde banyak bantahan. Cuma nak majlis nikah kalau boleh di masjid. Jadi apa kejadian dengan pelamin nikah angan aku ya???

Selain itu,dah pakat dah ngan Liza and emak en.tunang tentang perjalanan majlis. Aku memamg salute abes ngan Liza. Hatta kusyen keta, sofa, cadar pun dia boleh jahit, so setakat pelamin dan outfit berkaitan memang takde masalah. Chup, chup, Liza future adik ipar, lahir sama tahun dengan aku, tapi dia panggil aku kakak. Erm..kalau ikot bulan lahir, aku lagi muda. Camne yekk.. Hehehe

Gambar ketika kami bertunang dua bulan lalu sudah siap. Cerita dah lama tapi gambar baru dapat. Apapun, teruja melihat dan hampir 5,6 kali sehari membeleknya. Aku tempek kan sedikit ya(padahal byk jugak). Sebab masa entry engangement tak menarik pictures nya. Kalau boleh nak tambah lagi nih..

Hmm.. baju tunang ni milik peribadi. Rasa macam nak jual. Tapi tak sure..

Bukan main lagi en.tunang aku pose kat sini..malu..awww..

rasa macam lawak tgk pic nih.. haha

pic gedik kami. hahah..dalam custom album..sket punya besar pic nih..

tengok apa ntah

aku memang perasan cun kat sini

gambar nih non-edit, sebab tu jelas kelihatan kesan penuaan


budak aiman yang notty


kesian pakcik ni, sampai mengantok

5 comments:

Blackroses said...

so sweet....nikah kat masjid, wat pelamin kt umah pun ok jugak...pas nikah boleh bergambar kt pelamin nikah tu kan...

Miss Shareeda said...

To Blackroses ~ tapi sy berangan saat cincin disarung dan dahi dikucup oleh suami dengan berlatar belakang pelamin itu.. (banyak songeh lah aku nih...)

cikin said...

wahhhh cantiknya kamuuu..;)

khairulhaya said...

jeles sungguh kala melihat gnbar pertunangan kamu wahai cikgu shareeda..cikgu nikah je la kt masjid.kang balik rumah amik lg gmbr kt pelamin tu..so masjid dpt..gambar kt pelamin pon dapat..

Miss Shareeda said...

To cikin ~ syukran jazilan.. suke je..heheh

To khairulhaya ~ hehe.. actually kan.. en.tunang nebes nak akad kat umah.. syhh.. hiihi